Ajax MultiTransmitter white (20355)

Kód: 96360
HUB HUB PLUS HUB 2 HUB 2 Plus discount-0
Značka: AJAX SYSTEMS
181,20 € 151 € bez DPH 181,20 € / 1 ks
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

NOVINKA! MultiTransmitter je integračný modul s 18 drôtovými vstupmi pre pripojenie detektorov tretích strán do zabezpečovacieho systému Ajax. Proti neoprávnenej manipulácii je MultiTransmitter chránený dvojicou sabotážnych kontaktov Tamper. Zariadenie je napájané zo siete 100-240 V AC a je možné ho zálohovať 12 V batériou. Disponuje tiež 12 V výstupom pre napájanie pripojených detektorov. Farba biela.

Detailné informácie

Podrobný popis

Popis

MultiTransmitter - Bezdrôtový modul pre integráciu komponentov s drôtovým výstupom tretích strán do systému Ajax


MultiTransmitter je integračný modul pre pripojenie drôtových detektorov a zariadení tretích strán do zabezpečovacieho systému Ajax. Konfigurácia zariadenia je veľmi jednoduchá a prebieha pomocou aplikácií Ajax. MultiTransmitter disponuje 18 vstupnými svorkami pre pripojenie zariadení typu NO, NC či EOL a vyhradenou napájacou vetvou pre pripojenie požiarnych detektorov. Do krytu zariadenia chráneného dvojicou sabotážnych kontaktov je možné umiestniť záložnú batériu s kapacitou až 7 Ah. MultiTransmittermonitoruje stav pripojených detektorov a zariadení a informácie odovzdáva pomocou rádiového protokolu Jeweller centrálnemu ovládaciemu panelu. Je tak ideálnym riešením pre nahradenie dosluhujúcich drôtových inštalácií za moderný zabezpečovací systém.

Podrobné informácie o poplachu
S MultiTranmitterom môžete určiť typ poplachu a umiestnenie každého zariadenia. Vďaka tomu máte prehľad, k akej udalosti došlo a na akom mieste. Tieto informácie sa zobrazujú pomocou push notifikácií, SMS správ a sú tiež odosielané do poplachového prijímacieho centra. K dispozícii je celkom 5 typov poplachových udalostí - vniknutie, požiar, lekárska pomoc, tieseň a únik plynu.

Chránené proti sabotáži
MultiTransmitter vás bude bezodkladne informovať, ak dôjde k odpojeniu napájania pripojených zariadení, prerušeniu signálneho vedenia alebo neoprávnenej manipulácii s detektorom. Problémom nebude ani výpadok elektrickej energie v mieste inštalácie - záložná batéria, ktorú je možné do krytu zariadenia umiestniť, je schopná napájať MultiTransmitter po dobu až 4 dní. Dvojica sabotážnych kontaktov Tamper reaguje ako na otvorenie krytu zariadenia, tak aj na jeho násilné strhnutie zo steny.


Technická špecifikácia:

Klasifikácia: Modul pre integráciu detektorov tretích strán
Počet poplachových/tamper vstupov: 18
Podporované typy kontaktov detektora: NO, NC (bez R), EOL (NC s R), EOL (NO s R)
Odpor rezistora EOL: 1 kΩ až 7.5 kΩ
Mód spracovania vstupného signálu: Pulzný / bistabilný
Napájanie: 10 - 255 V AC, 50/60 Hz
Záložné napájanie: 12 V DC
Podporovaný typ batérie: Batéria s kapacitou 4 alebo 7 Ah (nie je súčasťou)
Napájanie detektora: 12 V DC, až 1 A pre všetky výstupy napájania detektora
Rádiová technológia Jeweller: Dosah komunikácie so zariadeniami - až 2 000 m v otvorenom priestore; obojsmerná komunikácia; prevádzková frekvencia: 868.0 - 868.6 MHz; samoregulačný vysielací výkon - až do 25 mW; blokové šifrovanie založené na AES algoritme; interval dopytovania zariadenia Hubom: 12 - 300 s; automatické preladenie na nerušený kanál
Ochrana proti sabotáži: Upozornenie na neoprávnenú manipuláciu
Prevádzková teplota: Od -10°C do 40°C
Prípustná vlhkosť: Až do 75%
Rozmery: 196 x 238 x 100 mm
Hmotnosť: 805 g
Záruka: 24 mesiacov od dátumu predaja (na batériu sa záruka nevzťahuje)

Obsah balenia:
Ajax MultiTransmitter, napájací kábel, kábel pre pripojenie 12 V batérie, spojovací materiál, kryt, užívateľská príručka

Dodatočné parametre

Kategória: Integrácia FAV
Záruka: 2 roky
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: